holdet bag Kochhus & CO®

Mød vores hold af specialister i Kochhuse

Susie
Kunde support

Susie er bogholder og sekretær i Kochhus & Co Aps.

 

Tony
Maler

Tony har 30 års erfaring indenfor malerfaget og har været selvstændig malermester i 15 år.

Anders
Tømrer

Anders har 35 års erfaring som tømrer og har været selvstændig tømrermester i 20 år.

Michael
Art Director

Michael er ekspert i opsætning af marketing kampagner og har 20 års erfaring som Art Director.

Dennis Lindequist
Byggeleder og partner

Dennis er medstifter og adm. direktør i Kochhus & Co Aps.

Til daglig er Dennis byggeleder.

Michael
seo ninja

Michael er ekspert i SEO optimering af hjemmesider og online annoncering.

Erik Sandberg
Partner

Erik er medstifter og partner.

Til daglig er Erik Sandberg adm. direktør i Orifarm A/S.

 

Kochhus® og Kochrækkehus® er begge registrerede varemærker ejet af Kochhus & Co® Aps.

Historien bag kochhusene

Historien om kochhusene kort fortalt

Jens Preben Koch var én af Danmarks største bygherrer fra 60-70’erne.

Som 28-årig gik han i gang med at skabe det, der skulle vise sig at blive en kæmpe entreprenørforretning med knap 600 ansatte, da det gik hurtigst. De nåede at bygge ikke mindre end ca. 12.000 huse i mursten – de fleste i Odense og omegn – kendt som de legendariske Kochhuse.

Jens Preben Koch var kendt som en yderst effektiv og arbejdsom entreprenør, som byggede gode og solide typehuse af ordentlige byggematerialer. Især har hans rækkehuse været bemærket i hele Odense, hvor han har grundlagt stort set hele Paarup, Tarup samt store dele af bl.a. Hjallelse, Næsby, Søhus, Stige og Dalum. Det svarer til ca. 20 procent af Odense.

Hans rækkehuse var især målrettet “det lykkelige menneske”, som han kaldte det. De boede i lejlighed/andelsbolig og ville gerne have deres eget hus med egen forhave og baghave. Med hans legendariske rækkehuse kunne de få alle ønsker opfyldt og stadig have del i en form for fællesskab, men på en helt ny måde i eget rækkehus.

Hans huse blev bygget med stor effektivitet af dygtige, lokale håndværkere. Han var foran sin tid med nye byggeteknikker og store stilladsafdækninger, som gjorde det muligt at bygge konstant hele året uden afbrydelser. Dermed var processen meget hurtigere. Da mange af rækkehusene var ens, fik han hurtigt udviklet nogle nye standarder samt nytænkt hele arbejdsgangen i byggeriet. Han var den eneste typehus-entreprenør, som formåede at få mandetimer pr. hus ned under 1200 timer.

Selvom rækkehusene blev bygget på rekordtid inden for 10 år, blev husene bygget af gode og solide byggematerialer. De har vist sig at holde enormt godt og har skabt grundlag for de kvalitetshuse, som Kochhusene var og stadig er den dag i dag.

Kochhus byggeri
Byggeri

Fortællingen om Jens P. Koch

Bliv klogere på historien bag kochhusene, Jens P. Koch og hans vision

“Manden der ville bygge Danmark”

Jens P. Koch sørgede for at arbejderklassen fik råd til egen bolig med hus og have. Bla. var hans berømte måneds-pantebreve årsagen til succesen, som senere hen blev omdøbt til månedlige betalinger også kaldet betalingsservice.

Han var den mest innovative typehus-entreprenør igennem mere end 30 år, som ændrede byggebranchen og tilførte den nye tekniker og satte nye standarder for hvordan huse skulle bygges. Han var feks den første til at indføre vinterbyggeriet med de legendariske telte på skinner, som kørte hen over husene i takt med de blev bygget.

Jens P. Koch var han et utroligt socialt menneske, som oprigtigt ville sørge for at alle mennesker var lykkelige og havde egen ejer bolig.

Jens P. Koch havde en plan for Danmark; Han ville bygge Danmark.

Køb bogen her